The Living Room XL

The Living Room XL 

The Living Room XL is een tentoonstelling die de vorm aanneemt van een happening. Deze kunstvorm uit het einde van de jaren '50 in Amerika combineerde zowel beeldende kunst, muziek als toneel en nam toevallige gebeurtenissen op als deel van het geheel. De tentoonstelling vindt plaats op zaterdag 2 september van 14.00 tot 02.00, waarbij elke kunstenaar gedurende een half uur zijn/ haar werk presenteert. De tentoonstelling ontvouwt zich van de ene interventie naar de andere. Om de gehele tentoonstelling te zien is het dus aangewezen zo lang mogelijk aanwezig te zijn. Eten en drinken wordt ter plaatse voorzien voor democratische prijzen. Inkom is gratis en voor iedereen.

Kunstenaars: Rowan Van As - Wim Catrysse - Allon Kaye - Eva L'Hoest & Arnaud Eubelen - Kitty Kamp - Koba De Meutter - Jurgen Ots - Razen - Jelle Spruyt - Aymeric de Tapol - Amber Vanluffelen - Nicolas Valckenaere - Paky Vlassopoulou - Stijn Van Dorpe & Bas Schevers.

curator: Alan Quireyns 

plaats: BODEM, Kielsevest 23-25, 2018 Antwerpen

The Living Room XL is een initiatief van AIR Antwerpen in samenwerking met Studio Start en Brandt vzw met financiële steun Stad Antwerpen, Provincie Antwerpen, Vlaamse Gemeenschap.